Bieke Ilegems

Bieke Ilegems is op zijn minst gezegd een creatieve duizendpoot. Je kan haar kennen als actrice, presentatrice, radiostem, nieuwsanker, moderator, host, auteur van drie boeken, yogi, mode-ontwerpster, influencer, inspirator en zoveel meer.

In de media

Bieke is al 30 jaar actief in de media.
Ze debuteerde op haar negentiende als actrice in ‘Familie’ en als presentatrice van ontbijt- en middagtelevisie, en als radiostem bij Studio Brussel.
Ze bouwde een gevarieerde carrière uit met acteerwerk in series als ‘Sara’, ‘Louislouise’, ‘De Rodenburgs’,…
Ze presenteerde onder andere de zomerse- talkshows ‘Exclusief Zomer’ en ‘Het Zomeruur’ op vtm, ‘Straffe Verhalen’ op Vijf, en ‘Vind je lief’ op één.
Al 20 jaar is Bieke nieuwsanker voor ATV, waar ze ook het politiek debatprogramma ‘Wakker op zondag’ modereert. Voor ATV leidde ze al heel wat verkiezingsdebatten.
Ze is eveneens nieuwanker voor TV-Oost.

bieke als host

Bieke is een veelgevraagde host voor bedrijfsevents, incentives, debatten en ze modereert ook streaming events in nederlands en engels.

Met bijna 70 000 volgers op Instagram kan Bieke zichzelf stilaan ook een ‘influencer’ noemen, als hoort ze zelf liever ‘inspirator’. Ze werkte mee aan online campagnes voor oa: LancÔme, Vichy, L’Or, ArmedAngels, Volvo, De Kringwinkel, Para-Mi,… Daarbij zoekt ze altijd naar een persoonlijke invalshoek en ze werkt enkel samen met brands waarin ze 100% gelooft.

Bieke doet ook regelmatig stemmenwerk: van reclamespots, tot zender voice-overs (Nostalgie), het inlezen van luisterboeken of hosten van podcasts.

carrière

Bieke is auteur van drie boeken: ‘De Zoektocht van een Ouder Meisje naar Eeuwige schoonheid en Groot Geluk’, ‘Gezondig’ en ‘Fuck(ing) Perfect’. Ze schrijft met zin en ziel en leverde al gastbijdrages voor verschillende magazines. Rond haar boeken geeft ze lezingen voor diverse verenigingen.

Bieke is al meer dan twintig jaar een toegewijde yogi. Ze volgde verschillende docentenopleidingen en organiseerde de voorbije zomer haar eerst yoga-retreat in Frankrijk. Dat smaakt beslist naar meer. Intussen heef ze haar eigen Youtube kanaal: ‘a Touch of Yoga’ by Bieke.

Als creatieve duizendpoot co-creërde ze een capsulecollectie voor een Belgisch modemerk.

A Touch of Yoga

The first try

A TOUCH OF YOGA

Dance with a chance

A touch of yoga

Yes you can

Meer info?
Wil jij een ervaren moderator om jouw event te presenteren? Een stem voor jouw video? Of zelf een gezicht voor jou social media campagne of advertentie?