Cream Colored Ponies

The Cream Colored Ponies staan voor echte jazzcats met een passie
voor de swingmuziek uit de jaren 40 en 50!
Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid

trip door het swingtijdperk

De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue. 

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Angel Pérez (trompet en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Egon Loosveldt (drums)

stijlvol vintage-cachet

Uiteraard is het belangrijk dat alles goed klinkt, maar hoe alles oogt is zeker ook essentieel voor de stijl en aard van je evenement. The Cream Colored Ponies zorgen steeds voor de juiste sfeer van duo tot septet in een stijlvol vintage-cachet

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing! Mag er een extra portie swing bij? Dan komen we af met extra muzikanten (saxofoon / sologitaar) of met een extra danskoppel. Samen met hun swing dansmoves en stijl maken ze het vintage plaatje helemaal compleet!

 

Volg Cream Colored Ponies online

van duo tot quintet

three of a kind

Onze trio-bezetting is perfect voor wie een compacte jazz-band zoekt met een gevarieerd stemgeluid. Gitaar, contrabas en trompet in combinatie met 3 stemmen die ontzettend smooth blenden in de mooiste melodieën uit het swingrepertoire.

Ideaal voor diegenen die een intieme sfeer willen met een uitgebreider muzikaal palet, ook geschikt voor zij die al eens een dansje willen placeren!


Three of a kind

Cream Colored Ponies

I'se a muggin'

Cream Colored Ponies

I wanne be like you

Cream Colored Ponies

Meer info?
Wil jij een jazz band op jouw event voor extra sjwoeng?