Jelle van dael

Na een carrière van 12 jaar bij de Belgische band Lasgo, focust Jelle Van Dael zich nu op haar solocarrière. Met haar soulvolle vocalen en bommen energie creëert ze unieke sferen.

Nummers zoals “Superman”, “Lovedrunk” en “Unstoppable” zorgen voor meer dan 30 miljoen streams op Spotify. Benieuwd naar wat Jelle komende jaren nog zal betekenen!

Lasgo

Jelle van Dael brak door op de jonge leeftijd van 18 jaar. Haar voortdurende reis begon toen ze de overwinning opeiste in een tv-talentenjacht en meteen het nieuwe gezicht en de stem werd van de Belgische band Lasgo. Gedurende een ongelofelijke 12 jaar wist Jelle wereldwijd het publiek te boeien. Ze trad op in de grootste arena’s, de hipste clubs en liet haar vonk overslaan op de coolste festivals over de hele wereld.

Superman

Dat gezegd hebbende, heeft Jelle nu haar zinnen gezet op haar solocarrière. Met haar soulvolle vocalen en knallende energie zorgt ze voor een unieke en meeslepende sfeer. Jelle’s solosamenwerking ‘Superman’ met Coone is goed voor maar liefst 27 miljoen streams op Spotify.

Lovedrunk

Maar dat is nog niet alles. Naast haar solocarrière is ze ook een veelgevraagde featured vocalist in de elektronische muziekscene. Jelle heeft net twee nieuwe singles uitgebracht. “Lovedrunk’ & ‘Unstoppable’ zijn teasers van veel nieuwe dingen die komen gaan. Houd haar goed in de gaten, want ze werkt aan nieuwe muziek en houdt haar shows up to date om het allemaal fris en funky te houden!

Volg Jelle Van Dael online
Meer info?
Boek ons voor je event of feest. Neem contact op voor meer informatie.