N8N

N8N, pseudoniem voor Nathan Ambach is een Belgische soulzanger, deejay en promoter.

Hij brengt solo nummers uit, waaronder zijn nieuwste hit ‘Hey mama’ maar treed ook op met The Starlight Band.

N8N, pseudoniem voor Nathan Ambach is een Belgische soulzanger, deejay en promoter.

Hij brengt solo nummers uit, waaronder zijn nieuwste hit ‘Hey mama’ maar treed ook op met The Starlight Band.

Nathan ambach

Op 10 april 2010 stelde N8N zijn debuutplaat Who Is He voor aan het grote publiek. De eerste single ‘Lost Soul’ werd net als de plaat uitgebracht onder het platenlabel EMI.

Bekende artiesten als Toots Thielemans, Daniel Romeo, Eric Legnini en DJ Grazzhoppa leverden hun bijdrage aan het album waar moderne soul centraal staat. Drie songs waaronder de titeltrack werden geproduceerd door Amp Fiddler die eerder furore maakte als producer (en music engineer) voor onder meer George Clinton, Jamiroquai en Prince.

De videoclip voor de single Lost Soul werd opgenomen in New York. Daar werd N8N tijdens een jamsessie in een café in New York opgemerkt door een producer van de talentenjacht America’s Got Talent die N8N met aandrang vroeg om mee te doen aan de wedstrijd. Op 16 april 2010 werd bekend dat N8N samen met zijn vader mocht deelnemen aan de tweede auditieronde van America’s Got Talent.

Follow n8n online

Deze creatieve duizendpoot kreeg de musicale kriebels met de paplepel. Als zoon van concert-promoter en zanger Boogie Boy (Paul Ambach) heeft N8N de grooste artiesten mogen ontmoeten en zo de nodige inspiratie kunnen opdoen.

Naast de headliner van zijn eigen clubshows, trad hij op als openingsact voor artiesten van wereldklasse zoals: Macy Gray, Maceo Parker, Seal, Simply Red, BB King, Jerry Lee Lewis, Sly & the Family Stone, Kool & The Gang , The Pointer Sisters, … Hij deelde het podium met Michael Jackson en organiseerde aftershows voor Prince en nam in de studio op met o.a. Nile Rodgers, Amp Fiddler en Toots Thielemans. Jimi Hendrix zei ooit: “Met de kracht van de ziel is alles mogelijk” N8N heeft naar die woorden geleefd als zijn Poolster terwijl hij zijn levenslange reis voortzet om zijn publiek een funky goede tijd te bezorgen!

The Starlight Band

De ultieme band voor bruiloften en privé-evenementen heeft een line-up van prima muzikanten die wereldpodia hebben gedeeld met veel geweldige artiesten en entertainers. Frontman en oprichter van het merk Starlight Nathan Ambach aka N8N is een Belgische zanger & DJ uit Antwerpen.

Nadat hij zijn passie voor muziek en optreden op jonge leeftijd ontdekte, wijdde N8N zijn leven aan het aanscherpen van zijn vak en beschouwt hij zichzelf als een van de gelukkigen die doen waar ze van houden door muziek te maken voor mensen over de hele wereld.

Dus begin je evenement vanuit een muzikaal oogpunt, want aan het eind van de dag, hoe geweldig de locatie of het eten ook was, mensen gaan praten over de sfeer en dat is waar Starlight tussenkomt.

The starlight band online

N8N

Hey mama

The Starlight Band

Teaser

The Love Below (n8n)

Get That Girl

Meer info?

Boek ons voor je event of feest. Neem contact op voor meer informatie!